31 de maig de 2020 31/5/20

Peníscola ultima els treballs de manteniment del cementeri municipal

Peníscola ultima els treballs de manteniment del cementeri municipal - (foto 1)

  Després de les últimes obres dutes a terme el 2016, el cementeri municipal de Peníscola afronta la festivitat del primer de novembre amb major capacitat i noves obres previstes. Segons ha informat el cap de la Brigada Municipal d'Obres i Serveis, Jesús Figuerola, al mateix alcalde durant la visita, la tromba d'aigua ha afectat la zona exterior de darrere del recinte, la qual cosa requereix una intervenció que s'executarà en les pròximes setmanes.

  L'acumulació d'aigua en la zona de desguàs i les restes del que aquesta va arrastrar durant les pluges intenses requereix la realització d'una obra menuda per millorar la zona de paviment i evitar l'acumulació de brutícia en nous episodis com el viscut en les últimes setmanes. "Malgrat que es troba en una zona inaccessible i no visible, hem d'actuar-hi perquè no hi haja humitat i per prevenció davant noves pluges, ara que hem pogut comprovar el comportament de la zona de desguàs" ha explicat el cap de la Brigada, qui ha confirmat la prompta execució de la millora.

  La recent reforma en l'accés al recinte després de l'ampliació de 172 nínxols més, en un creixement del mateix espai cap a la plaça limítrofa, se suma a les incloses en les tres ampliacions anteriors dutes a terme des de l'any 2003 i que van sumar 140, 100 i 90 nínxols respectivament, amb la qual cosa s'ha ampliat en un total de 330 nínxols fins ara.

  Tradicionalment en aquestes dates, l'Ajuntament realitza accions de millora en l'entorn, la jardineria i la pintura d'aquest espai municipal; tasques que se sumen als treballs rutinaris que du a terme el personal de la mateixa brigada al llarg de tot l'any.

  Pujar