5 de desembre de 2020 5/12/20

Cs de Peñíscola demana explicacions al alcalde per la pèrdua de les ajudes de Diputació pel temporal 'Gloria'

Cs de Peñíscola demana explicacions al alcalde per la pèrdua de les ajudes de Diputació pel temporal 'Gloria' - (foto 1)
  • El portaveu, Javier Mateu, lamenta que "aquesta negligència l'hauran de pagar tots els veïns de les seues butxaques"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Peníscola, Javier Mateu, ha manifestat que en les pròximes comissions "demanarà explicacions a l'alcalde i diputat provincial, Andrés Martínez, per la pèrdua de les ajudes de l'Administració Provincial pel temporal 'Gloria', que va arrasar molts municipis de la província al gener". "La nostra localitat va ser una de les més afectades i l'equip de Govern va quantificar els danys en més de dos milions d'euros, no obstant això a la primera oportunitat que tenen perquè no tot isca de les arques municipals la perden, en presentar la sol·licitud quasi 2 mesos fora de termini i sense al·legacions", ha assenyalat Mateu, qui ha afegit que "des de Cs volem saber què ha passat perquè haja succeït aquesta negligència, una negligència que pagaran tots els veïns".

Així doncs, el regidor ha assegurat que "no entenem com estant el nostre màxim representant en la Diputació, aquests diners s'haja quedat pel camí". "Estem davant un grandíssim error que no és el primer quant a subvencions es refereix", ha sentenciat l'edil.

 

Pujar