4 d’abril de 2020 4/4/20

El PP de Peníscola es compromet a finançar les extraescolars al centre d'educació primària

El PP de Peníscola es compromet a finançar les extraescolars al centre d'educació primària - (foto 1)

  Diversos membres de la candidatura dels populars a les eleccions municipals, encapçalats pel propi candidat a l’alcaldia de Peníscola, Andrés Martínez, han mantingut una trobada amb representants d’entitats socials de la localitat i agrupacions relacionades amb l’educació, la sanitat i els serveis socials.

  Durant la reunió, Martínez ha atès les peticions dels diferents col·lectius, també dels representants de mares i pares d’alumnes dels centres educatius, fent pròpies les seues propostes e incorporant-les al seu programa electoral.

  Concretament, Martínez s’ha compromès a finançar les activitats extraescolars en el centre d’educació primària que té  jornada contínua.

  “Des del govern municipal, garantint la planificació i el desenvolupament d’activitats extraescolars de qualitat, creant una partida pressupostària específica per la seua programació, coordinació i finançament” ha anunciat el candidat popular a la reelecció.

  A més, ha comunicat la seua aposta per comptar amb centres educatius cardioprotegits, atenent així la petició llançada des del col·lectiu de pares i mares de l’institut.

  “Dotar als centres educatius amb desfibriladors i programar formació als educadors per al seu ús, així com formació en primers auxilis per a alumnes, ens sembla una proposta que suma a la línia de treball que hem vingut desenvolupat ja als espais esportius” ha explicat Martínez, que incorpora la proposta al programa electoral dels populars per a les eleccions municipals.

  L’ampliació de l’actual centre d’educació infantil y primària i la reivindicació d’una nova escola que cobreixi el tram de 0 a 3 anys són “els objectius en matèria educativa que ens plantegem pel proper mandat, exigint i proposant a l’administració competent, que és  l’autonòmica, que dote a Peníscola de les infrastructures i serveis necessaris en matèria educativa, atenent a la previsió de creixement de la població pel curt y mig plaç ja”, ha ampliat.

  Pujar