elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'emotiu minut de silenci i jornada de dol a Peníscola per les víctimes de l'ensulsiada

L'emotiu minut de silenci i jornada de dol a Peníscola per les víctimes de l'ensulsiada
  • El jove de 26 anys rescatat amb vida entre els enderrocs evoluciona favorablement i ja està en planta

MÉS FOTOS
L'emotiu minut de silenci i jornada de dol a Peníscola per les víctimes de l'ensulsiada - (foto 2)

L'ensulsiada de l'edifici d'una urbanització a Peníscola ha deixat una agradable notícia. El jove de 26 anys que van rescatar amb vida evoluciona favorablement i ha sigut traslladat a planta, deixant la Unitat de Vigilància intensiva.

El jove va córrer amb millor sort que la seua mare i el fill de la parella sentimental d'aquesta, ja que van ser trobats entre els enderrocs sense vida. Degut, a aquest tràgic esdeveniment, l'ajuntament de Peníscola ha declarat dol oficial en el dia d'avui i ha realitzat un sentit minut de silenci en memòria de les víctimes.

L'alcalde de la localitat, Andrés Martínez, ha compartit després del minut de silenci, en nom de la corporació municipal, les seues "condolences a les famílies de les víctimes i transmès el seu agraïment a tots els assistents, molt especialment als veïns i veïnes, els cossos de seguretat i als representants de les institucions que han estat treballant sense descans en aquest dolorós succés".

Aquest matí les persones evacuades per l'ensulsiada han pogut arreplegar alguns dels seus estris en els habitatges que no es van veure afectades acompanyades d'efectius de la Policia Local de Peníscola i la Guàrdia Civil.

Després de la localització dels desapareguts, es començarà a investigar les causes de l'ensulsiada d'aquest edifici de tres plantes amb vuit habitatges de tot just trenta anys que es va ensorrar la vesprada del passat dimecres 25 d'agost.

En l'operatiu de rescat van treballar un total de 140 efectius per a intentar localitzar als desapareguts i rescatar-los. Finalment, han mort dues persones i el jove ingressat evoluciona de manera favorable. Quan l'edifici es va esfondrar la resta de residents es trobaven fora o van aconseguir eixir de les seues cases abans de ser atrapats pels enderrocs.

Pujar