30 d’octubre de 2020 30/10/20

L'Ajuntament de Peníscola continua les fumigacions per evitar la proliferació de mosquit

L'Ajuntament de Peníscola continua les fumigacions per evitar la proliferació de mosquit - (foto 1)
  • Exigeix a Diputació que també cumplisca i fumigue desde l'aire

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Peníscola continua les fumigacions per evitar la proliferació de mosquit - (foto 2)
L'Ajuntament de Peníscola continua les fumigacions per evitar la proliferació de mosquit - (foto 3)

L'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Peníscola continua, amb la periodicitat recomanada pels productes i aplicadors certificats, les fumigacions per evitar la proliferació del mosquit.

Els treballs estan realitzant-se des del mes de març passat i s'estendran al llarg de tota la temporada d'altes temperatures.

Les zones amb major incidència en el desenvolupament de larves se situen en l'aiguamoll, les séquies de la marjal, així que és en aqueixa zona, en els seus punts calents, en els quals es concentra l'acció. Tot i això, també venen realitzant-se tractaments en altres espais en els que s'identifiquen concentracions d'aigua dolça.

"Enguany està sent especialment complicat per l'alta concentració de larves en la zona humida, així que estem fent un esforç molt important per tractar de pal·liar els efectes de les constants pluges, en un entorn de més de mil metres quadrats" ha explicat l'edil de l'àrea, Miguel Castell.

També el regidor ha reiterat la petició a la Diputació Provincial de reprendre els plans de vol per a dur a terme fumigacions aèrees, "molt efectives i que tenen capacitat d'arribar a espacis en los que d'altra forma no seria possible aplicar trataments de forma efectiva", ha assegurat.

 

Pujar