22 d’octubre de 2020 22/10/20

Esbrí (PSPV-PSOE) insta el govern del PP de Peníscola a incloure l'ampliació de la ludoteca en els pressupostos de 2021

Esbrí (PSPV-PSOE) insta el govern del PP de Peníscola a incloure l'ampliació de la ludoteca en els pressupostos de 2021 - (foto 1)
  • La portaveu del grup municipal socialista afirma que les propostes “són reflex d'una acció política centrada a millorar la qualitat de vida de les persones”

La portaveu del PSPV-PSOE de Peníscola, Isabel Esbrí, ha presentat una bateria de propostes perquè siguen incloses en el pròxim pressupost per a l'exercici 2021 entre les quals es troba ampliar el servei de ludoteca. Tal com explica Esbrí, actualment, el servei de ludoteca és “nefast i insuficient” pel que considera “urgent emprendre una ampliació, tant de la infraestructura com dels recursos humans”.

“Des del partit socialista defensem la conciliació familiar i la ludoteca és un dels serveis públics municipals que ha de servir com a ferramenta bàsica perquè els pares i les mares puguen compaginar, de la millor manera possible, l'atenció i la cura dels fills i les filles, així com les seues tasques professionals”, argumenta Esbrí. És per això que la portaveu municipal socialista insta l'equip de govern del Partit Popular al fet que “tinga en compte les necessitats de les famílies de Peníscola, més encara en la situació d'excepcionalitat en la qual ens trobem, i incloga la millora d'este servei que per al qual alguns és de vital importància per a poder anar a treballar”.

Altres propostes que la portaveu del PSPV-PSOE de Peníscola demanarà perquè es doten de partida pressupostària en els comptes per a l'any que ve són: un parc infantil en la zona Llandells, habilitar un menjador-social i augmentar els bons socials i la redacció i elaboració d'un nou Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU).

“Són tot propostes que es fan des del partit socialista pensant en els nostres veïns i veïnes amb l'únic objectiu de millorar la qualitat de vida i que evidencien que la nostra acció política se centra en les persones”, conclou Esbrí.

Pujar