elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Esbrí (PSPV-PSOE) denúncia que el govern Popular de Peníscola pague un dispositiu de vacunació massiva al municipi que no s’està utilitzant

Esbrí (PSPV-PSOE) denúncia que el govern Popular de Peníscola pague un dispositiu de vacunació massiva al municipi que no s’està utilitzant
  • La portaveu socialista lamenta que “estos diners es podrien gastar en altres iniciatives que ajuden a la ciutadania”

La portaveu del PSPV-PSOE de Peníscola, Isabel Esbrí, denúncia que l’actual govern del Partit Popular està pagant des de fa varios mesos un dispositiu de vacunació massiva per al municipi que no s’està utilitzant. Esbrí lamenta que “estos diners es podrien gastar en altres iniciatives socials que ajuden als veïns i veïnes de la localitat, en lloc de tindre una infraestructura muntada que, de moment, no serveix per a res”.

Preguntada per la portaveu socialista a l’últim plenari, María Jesús Albiol, la delegada de l’àrea de sanitat de Peníscola assegura que el dispositiu es va organitzar perquè el municipi era un dels sis punts de vacunació massiva de la comarca. No obstant això, des del PP confirmen que les dosis que han arribat a la localitat s’han administrat al centre de salut de forma ordenada i sense cap mena de problema.

“Ja des d’un principi, el govern popular es va mostrar reticent a elaborar el pla degut a la poca població del municipi, tot i això, finalment es va organitzar un dispositiu que no s’ha arribat a utilitzar”, lamenta Isabel Esbrí. “La delegada de Sanitat s’escuda en què, potser en uns dies, arriben moltes vacunes a Peníscola i s’ha de posar en marxa el dispositiu, però, mentrestant tots els peniscolans i les peniscolanes estem pagant una infraestructura que no s’està gastant”.

Des del Grup Municipal Socialista demanem al PP que rectifique i invertisca els diners en iniciatives socials, “ja que en cas de necessitar organitzar la vacunació massiva, si contractes a una empresa en un parell de dies pots tindre les carpes i la infraestructura muntada, sense necessitat de gastar diners en coses que no s’utilitzen”, explica Esbrí.

Pujar