20 de novembre de 2019 20/11/19

Esbrí (PSPV Peníscola) demanarà al ple que democratitze el repartiment de les entrades del Villarreal CF

Esbrí (PSPV Peníscola) demanarà al ple que democratitze el repartiment de les entrades del Villarreal CF - (foto 1)
  • La portaveu socialista torna a reclamar un sistema que permeta l'accés en igualtat de condicions a les entrades que cedeix el club

El Grup Municipal Socialista de Peníscola elevarà un prec en el ple d'aquest dijous perquè el Govern d'Andrés Martínez (PP) democratitze el repartiment de les entrades que el Villarreal CF cedeix a l'Ajuntament. La portaveu del Grup Municipal Socialista, Isabel Esbrí, defensa la necessitat que s'establisca un sistema que “permeta l'accés en igualtat de condicions a qualsevol veí o veïna i que no depenga d'un criteri discrecional de l'equip de Govern”.

La socialista Isabel Esbrí, que ja va plantejar aquesta mateixa proposta fa quatre anys, lamenta que el govern del PP “ni tan sols en una qüestió com aquesta siga capaç d'arbitrar mesures que permeten un accés més transparent i amb més garanties”.

El PSPV planteja opcions com a sortejos per a facilitar que qualsevol veí o veïna de Peníscola puga optar a aconseguir alguna de les entrades que el club entrega a l'Ajuntament de Peníscola.

ocultar
Esbrí (PSPV Peníscola) demanarà al ple que democratitze el repartiment de les entrades del Villarreal CF
Pujar