3 de desembre de 2020 3/12/20

Capella de Ministrers actua al festival de Música Antiga i Barroca

Capella de Ministrers actua al festival de Música Antiga i Barroca - (foto 1)

    La formació Capella de Ministrers actua aquest dissabte, 5 d'agost, a les 22.30 hores, al Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola i que organitza l'Institut Valencià de Cultura en col·laboració amb la Diputació de Castelló i l'Ajuntament de Peníscola.

    El concert, que té lloc al castell del Papa Luna, es titula 'La ruta de la seda. Orient i la Mediterrània' i està dividit en set parts diferents sota els títols de 'Serinda o la terra dels Seres', 'L'arribada d'al-Àndalus', 'Marco Polo', 'De Bizanci a Itàlia, 'Seders i jueus conversos', 'Les cantigues' i 'La Corona d'Aragó'.

    El concert és un viatge musical a través dels territoris de la Ruta de la Seda, més enllà de les fronteres. Una experiència única per a compartir aquesta herència comuna, rescatant el passat per a ser portat al present, des de la música com a llenguatge universal.

    Des de la seua creació l'any 1987, el grup Capella de Ministrers, sota la direcció de Carles Magraner, ha desenvolupat una important tasca investigadora i musicològica a favor del patrimoni musical espanyol, des de l'edat mitjana fins al segle XIX, basada fonamentalment en el rigor històric i la sensibilitat musical.

    Pujar