elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca el 14 Congrés del PPCS amb la presència del ministre De la Serna

Arranca el 14 Congrés del PPCS amb la presència del ministre De la Serna
  MÉS FOTOS
  Arranca el 14 Congrés del PPCS amb la presència del ministre De la Serna - (foto 2)

  El 14 Congrés del Partit Popular de la província de Castelló ha arrancat aquest matí amb la constitució de la taula del congrés presidida pel senador i expresident de la Generalitat, Alberto Fabra.
  El Congrés ha aprovat per unanimitat la constitució de la taula i l'informe de gestió del que ha adonat el coordinador Luis Martínez.

  Fabra ha assegurat que "este és un congrés especial, diferent, diferent i de canvi. Volem que siga una festa de tots els que ens sentim del PP, dels quals creiem en aquesta província i dels quals estem disposats a seguir treballant perquè els nostres valors i ideals puguen estar al capdavant de les institucions". Així l'expresident autonòmic ha agraït a Javier Moliner "tot el que has fet i feixos pel PPCS".

  Així mateix, ha destacat la labor política exercida per Miguel Barrachina des de l'ajuntament de Sogorb, la Diputació de Castelló i des del Congrés dels Diputats. "Miguel Barrachina va a ser la imatge del PPCS per a tornar una altra vegada a les institucions, perquè volen polítics eficients i responsables".

  El president del Comitè Organitzador del Congrés (COC) i alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha agraït a les dones i homes el treball i l'esforç que han realitzat per a preparar el congrés que recolzarà la candidatura i el projecte de Miguel Barrachina com a president del PPCS i en el qual es preveu la participació de més d'1.000 persones.

  Martínez ha assegurat que "este congrés és especial perquè posa de manifest l'aposta per la participació, la transparència amb urnes en totes les seus i per les idees que representa el PP que estem convençuts que són les millors perquè la societat avance". El president del COC ha afegit que "ens sentim orgullosos de ser del Partit Popular però més encara de ser de la província de Castelló".

  L'alcalde de Peníscola i diputat provincial ha tingut unes emotives paraules amb el president de la Diputació Javier Moliner. "No he conegut un polític com Javier Moliner i amb la seua retirada ens dóna un exemple d'honestedat, generositat i capacitat de treball amb els 135 municipis de la província de Castelló". Així mateix, Andrés Martínez ha destacat que "la capacitat de treball de Miguel Barrachina al que avui per tercera vegada donarem el nostre suport per a ser el president del Partit Popular de la província de Castelló".

  Per la seua banda, el ministre de Foment, Íñigo Gómez de la Serna, ha assegurat que Miguel Barrachina és la veu de la província de Castelló en el Congrés dels Diputats. El ministre ha destacat la insistència de Miguel Barrachina per a les obres del port de Querol que començaran en els pròxims dies. Així mateix, De la Serna ha valorat l'avanç de les obres del Corredor Mediterrani que permetrà reduir en mitja hora el trajecte entre València i Barcelona.

  "Demane que recolzeu a Miguel Barrachina perquè és important comptar amb un company així, una persona que coneix a la perfecció què estem fent en el Congrés dels Diputats, tracta amb la gent i amb la resta de partits. I sap defensar amb força els principis del Partit Popular i del govern d'Espanya". Així mateix, De la Serna ha destacat el talent de Javier Moliner i ha assenyalat el seu "generositat i altura de mires".

  El ministre de Foment ha valorat el treball realitzat pel PP i Mariano Rajoy perquè "en un moment absolutament crític, es va tenir l'enteresa i el valor de fer les reformes per a situar Espanya en el lloc on està malgrat que tenia un cost electoral". Ara, "estem creixent un 13% més en relació a l'any passat que ja va ser un any històric. En exportacions també aconseguint un rècord absolut".

  Per la seua banda, el portaveu del Partit Popular en el Congrés dels Diputats, Rafael Hernando, que ha volgut confirmar i abrigallar la candidatura de Miguel Barrachina amb la seua presència en l'acte inaugural del Congrés del PPCS. Hernando ha assegurat que "som el partit de la gent i en tots els municipis tenim gent honrada, treballadora i decent que treballa al servei dels altres".

  "Hem passat de la ruïna al creixement, de la frustració a la confiança, de la destrucció massiva d'ocupació a la creació de llocs de treball i açò és perquè tenim un projecte que genera confiança; perquè creiem en les aptituds i la capacitat de les persones".

  Pujar