30 de novembre de 2020 30/11/20

Pedro Sánchez: “Mai ens rendirem i vencerem”

Pedro Sánchez: “Mai ens rendirem i vencerem” - (foto 1)

  El president del Govern, Pedro Sánchez, ha presentat aquest dimarts el pla de mesures econòmiques aprovades pel Consell de Ministres per a pal·liar l'impacte del coronavirus en la salut financera del nostre país. Una compareixença en la qual, a més, ha volgut agrair l'esforç que està realitzant tota la ciutadania en aquests dies de quarantena.

  “Ens trobem en una fase transcendental per a fer front al virus” ha recordat el president, qui no dubta en què s'hagen comés errors a l'hora d'enfrontar aquesta crisi perquè “ningú posseeix un manual d'instruccions infal·lible”. Uns errors que, apunta, s'avaluaren una vegada finalitze aquesta crisi.

  Sánchez ha realitzat una crida a tota la societat espanyola a la qual insta a unir-se per a superar aquests “dies llargs i duros”: “És moment de la unitat d'acció. Allunyem-nos del soroll. Aquesta situació està suposant per al nostre país una prova dura, però ha permés aflorar una conducta social que aquesta sent exemplar”.

  En aquest sentit, el president Sánchez ha demanat que malgrat que “s'aveïnen dies llargs i duros” és indispensable “seguir rigorosament les recomanacions dels experts”. Amb això, ha demanat que tothom romanga a les seues cases i evite les eixides innecessàries.

  “Tinguem paciència” ha demanat. “Resistirem. Mai ens rendirem i *vencederos” ha sentenciat el cap de l'Executiu central.

  Pujar