elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca valora positivament la posada en marxa deI I Mercat de Proximitat

Torreblanca valora positivament la posada en marxa deI I Mercat de Proximitat

  La Regidoria d'Agricultura ha fet una valoració molt positiva de la posada en marxa del I Mercat de Proximitat, esdeveniment que pretén potenciar i posar en valor el producte agrícola local, i que en els seus primers dies ha registrat gran afluència de públic.

  Les fruites i verdures fresques de temporada són els productes estrela d'aquest mercat, que garanteix una relació directa i sense intermediaris entre consumidor i productor.

  El mercat s'instal·la els divendres en Torrenostra a partir de les 17:30 hores i els dimarts en el municipi de 8:30 a 13 hores amb l'objectiu de donar servei als dos nuclis poblacionals. Els interessats a adquirir aquest tipus de productes podran trobar els llocs als voltants de la zona del mercat.

  Aquesta nova iniciativa es desenvolupa en coordinació amb l'Associació d'Agricultors Torreblanquins, que treballa conjuntament amb aquesta àrea municipal per a la recuperació del producte agrícola autòcton, la seua comercialització als restaurants i comerços locals o la incorporació del cultiu ecològic, entre altres aspectes.

  El regidor d'Agricultura, Carlos García, ha assenyalat que "el bon acolliment del I Mercat de Proximitat confirma que és un instrument adequat per a posar en valor el nostre producte i recolzar l'economia local. Anem a seguir pendents de la seua evolució i esperem que, setmana a setmana, segueixca sumant més públic".

  Pujar