29 d’octubre de 2020 29/10/20

Les toreres de Sant Jordi cedeixen el seu lloc en l'arena als espontanis

Les toreres de Sant Jordi cedeixen el seu lloc en l'arena als espontanis - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les toreres de Sant Jordi cedeixen el seu lloc en l'arena als espontanis - (foto 2)
  Les toreres de Sant Jordi cedeixen el seu lloc en l'arena als espontanis - (foto 3)
  Les toreres de Sant Jordi cedeixen el seu lloc en l'arena als espontanis - (foto 4)

  La participació de les dones en el Dia de la Dona Torera, organitzada per la Penya Taurina La Reculada de Sant Jordi, ha sigut desigual. Si bé han tingut una presència activa en l'animat passeig amb el "manso" de la ramaderia de Fernando Mansilla, i no han mostrat cap temor a l'hora de posar amb l'imponent animal; les tornes han canviat quan les vaquetes han saltat a l'arena. Així, els llancis més atrevits i vistosos han anat a càrrec dels espontanis mentre les dones han preferit citar les vaquetes des de la barrera, guardant una prudencial distància. 

  No obstant açò, les dones sí que s'han encomanat a Sant Jaume per demanar-li protecció encara que la intervenció del sant no ha estat necessària. En resum, les dones han gaudit d'un divertit matí taurí amenitzat per la música de la xaranga local "Be i a Band" i han burlat, no només les envestides dels bous sinó també l'elevada temperatura regnant amb una orxatada. 

  L'alcalde, Iván Sánchez, s'ha unit a la celebració i, de fet, ha sigut un dels mossos que més s'han acostat a les vaquetes en el recorregut que ha cobert el bestiar, a la carrera, fins a la plaça.

   

  Pujar