9 de juliol de 2020 9/7/20

Temps quasi hivernal per a aquest cap de setmana a Castelló

Temps quasi hivernal per a aquest cap de setmana a Castelló - (foto 1)
  • Hi haurà molt vent que reforçarà la sensació de fred

Aquest cap de setmana s'espera un temps quasi hivernal, amb molt de vent que reforçarà la sensació de fred. També hi haurà ratxes molt fortes del vent de l'oest i ja hi ha avisos activats a Castelló, Alacant i interior sud de València, segons l'Agència Estatal de Meteorologia.

Per al divendres dia 8 es preveu un cel en general poc nuvolós, a excepció de l'interior nord de Castelló que estarà més ennuvolat, on no es descarta alguna precipitació feble a la vesprada. La cota de neu està entre els 1.000 i els 1.200 metres. Hi haurà vent de l'oest amb ratxes molt fortes, sobretot al final.

Les temperatures màximes oscil·len entre els 10 i els 20 graus, aconseguint la màxima a Vinaròs, seguint La Vall d'Uixó i Castelló amb 19 graus, Burriana aconseguirà els 18 graus, i ja amb 10 graus estaria Morella. Les mínimes més altes tan sols aconseguiran els 10 graus i les més baixes estaran en 1 grau a Morella.

Per al dissabte al matí, estarà el cel poc nuvolós, augmentant a la vesprada amb probabilitat de precipitacions disperses i febles a últimes hores. Continuarà el vent de l'oest moderat en general, amb intervals forts durant la primera meitat del dia. Les temperatures es mantindran en ascens o sense canvis.

El diumenge, les temperatures mínimes es mantindran amb pocs canvis i les màximes descendiran. Continuarà el vent del nord-oest fort, augmentant la seua intensitat a l'interior de Castelló. Hi haurà intervals nuvolosos amb probabilitat baixa de precipitacions durant la matinada i obertura de clars al migdia.

Si està pensat eixir de casa, no oblide abrigar-se perquè arriba molt de vent de l'oest amb sensació de fred i, sobretot, agafa paraigua perquè pot haver-hi precipitacions.

Pujar