elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El servei d'ajuda a majors impulsat per l'Ajuntament de les Coves de Vinromà davant l'emergència sanitària beneficia a 25 usuaris

El servei d'ajuda a majors impulsat per l'Ajuntament de les Coves de Vinromà davant l'emergència sanitària beneficia a 25 usuaris
  • Aquest servei està en marxa des de l'inici de l'Estat d'Alarma i vol evitar que les persones més vulnerables isquen al carrer a realitzar les seues compres

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha entregat a prop de 25 persones del municipi la seua compra d'alimentació i medicaments a través del servei d'ajuda a persones majors que viuen soles i sense familiars, que s’ha iniciat amb l'objectiu d'evitar que aquestes persones isquen al carrer durant l'emergència sanitària.

Des del consistori s'ha oferit aquest servei, tant en el municipi com en els masos, a les persones més vulnerables que no tenen a prop a familiars que els puguen fer la compra durant aquest període d'Estat d'Alarma.

El servei funciona de dilluns a divendres i el lliurament es realitza una vegada per setmana. Per a això, el personal de l'Ajuntament s'encarrega de recollir les llistes d'articles alimentaris i medicaments que cada usuari necessita via telefònica. A continuació, es fan les compres en els comerços locals i es distribueix fins a la porta de les seues cases.

Aquesta funció excepcional de repartiment a domicili s'està realitzant amb un vehicle cedit a l'Ajuntament per la Generalitat Valenciana a través de la subvenció EMERGE, ja que donada l'actual situació d'emergència sanitària, l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències ha autoritzat el seu ús per a donar suport social i assistència logística dins del terme municipal.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que “el servei s'ha posat en marxa amb la finalitat de protegir a aquelles persones més vulnerables enfront del virus” i ha recordat que “és molt important quedar-nos a les nostres cases, tant joves com majors, i no eixir al carrer sense causa justificada”.

Pujar