elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sant Jordi estableix llaços d'amistat amb el magnat nigerià Chief Bode Akindele

Sant Jordi estableix llaços d'amistat amb el magnat nigerià Chief Bode Akindele
  MÉS FOTOS
  Sant Jordi estableix llaços d'amistat amb el magnat nigerià Chief Bode Akindele - (foto 2)
  Sant Jordi estableix llaços d'amistat amb el magnat nigerià Chief Bode Akindele - (foto 3)

  El magnat nigerià Chief Bode Akindele, Parayoki de Ibadan, ha visitat Sant Jordi acompanyat de la seua nombrosa família i ha sigut rebut per l'alcalde, Iván Sánchez. La visita ha servit per a establir una primera presa de contacte de cara a obrir possibles vies de negoci amb el famós industrial, propietari d'un gran holding empresarial amb seu en el Regne Unit.

  De fet, Sir Bode Akindele va mostrar interès per tot el vinculat a la producció d'oli d'oliva de la zona després d'assistir a una xarrada a càrrec del tècnic de la Cooperativa Agrícola San Isidro de Sant Jordi, Rubén Michavila, sobre el tema i a un tast d'olis i degustació de productes típics del municipi, en la qual van poder constatar l'excel·lent qualitat dels olis i les bondats de la gastronomia local.

  Així mateix, tant Sir Bode Akindele com la seua família, van mostrar el seu agraïment als seus amfitrions pel tracte dispensat, especialment al primer edil amb qui van establir llaços d'amistat. Com a mostra de la bona sintonia, el magnat nigerià es va comprometre a portar avant la proposta de realitzar un agermanament que possibilite l'intercanvi a tots els nivells entre Sant Jordi i Nigèria.

  La simpatia de la professora Raquel Reina, que va fer d'intèrpret, també va conquistar a la gran família composta per més de 65 membres, "som dotze germans, i cada deu anys ens reunim tots; aquesta vegada ha sigut a Sant Jordi, i tornarem perquè ens ha enamorat el poble i l'hospitalitat de les seues gents", va confessar Yemisi, una de les filles del magnat.

  Per la seua banda, Iván Sánchez, va agrair la deferència de la família amb Sant Jordi i els va animar a visitar el municipi en més ocasions, "sempre seran ben rebuts".

   

   

  Pujar