1 d’octubre de 2020 1/10/20

El repositori de l’UJI es troba entre els 150 primers en el rànquing mundial de repositoris institucionals

  El repositori de la Universitat Jaume I de Castelló es troba en el lloc 149 d’entre 3.078 en el rànquing de repositoris institucionals en l’àmbit mundial que elabora el Consell Superior d’Investigacions Científiques (http://repositories.webometrics.info/en/transparent), segons les dades actualitzades a febrer de 2020.

  A Espanya hi ha un total de 104 repositoris institucionals i el de la universitat pública de Castelló ocupa el lloc 18. El llistat no sols recull els diversos dipòsits digitals universitaris, sinó que arreplega portals com Dialnet, Racó del CSUC, etcètera, que es troben en les primeres posicions (http://repositories.webometrics.info/en/spain).

  El repositori UJI es va posar en funcionament i es va presentar a la comunitat universitària el 23 d’abril de 2009. És un espai digital i un portal multidisciplinari que mostra la producció científica, acadèmica i institucional de l’UJI amb un doble objectiu: preservar la informació i facilitar l’accés a la documentació. A més de recollir informació docent i investigadora de la nostra institució, el repositori també inclou l’Arxiu Digital Espanya - Unió Europea i  material documental digitalitzat sobre la província de Castelló.

  Tota la documentació que es troba en aquest dipòsit digital UJI, a hores d’ara hi ha 52.283 documents digitalitzats i estan distribuïts entre 8 comunitats,  són indexats per Google i altres cercadors com Hispana, Europeana o Recolecta.

   

  Pujar