elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSOE es compromet a desenvolupar la Llei LGTBI "per a assegurar els drets i llibertats del col·lectiu"

El PSOE es compromet a desenvolupar la Llei LGTBI "per a assegurar els drets i llibertats del col·lectiu"
  • La candidata al Congrés, Susana Ros, ha mantingut una trobada amb els representants de Castelló LGTBI i ha destacat que “necessitem un Partit Socialista fort en el Govern perquè no ens tornen a ficar en l'armari”

MÉS FOTOS
El PSOE es compromet a desenvolupar la Llei LGTBI "per a assegurar els drets i llibertats del col·lectiu" - (foto 2)

El PSOE ha renovat el seu compromís de desenvolupar la Llei LGTBI per a assegurar els drets i llibertats del col·lectiu i així ho ha destacat Susana Ros, candidata al Congrés pel Partit Socialista a la província de Castelló, en una reunió que ha mantingut amb el col·lectiu Castelló LGTBI, en la qual també han participat els candidats al Senat per la formació socialista, Artemi Rallo i Pep Lluís Grau.

“Hui el PSOE ha demostrat una vegada més el seu compromís amb el col·lectiu LGTBI. Un compromís que executarem els pròxims quatre anys, si la ciutadania ens dóna la seua confiança per a poder realitzar-ho, amb el compliment de la promesa de dur a terme una Llei que assegure els drets i les llibertats, que ara estan amenaçats per la dreta i la ultradreta, per sempre” ha indicat Ros qui ha afegit que “més que mai es necessita el vot al PSOE perquè no tornem a retrocedir a temps en blanc i negre i a ficar-nos en l'armari. Per les llibertats i pels drets, estimem a qui estimem, respectem la diversitat, perquè és una oportunitat per a ser un país millor, això és el que volem per a les persones LGTBI”.

Per part seua, la presidenta del col·lectiu Castelló LGTBI, Pastora de Florencio, ha agraït que “el PSOE sempre ens haja obert les portes. Esperem que tinguen la força suficient per a dur a terme tots els drets que el col·lectiu LGTBI està reclamant. Si no és amb l'esquerra no crec que puguem avançar cap a una societat millor, per tant, moltíssimes gràcies per haver-nos atés com sempre i ajudar-nos a aconseguir igualtat i diversitat en tota la nostra societat”.

Pujar