elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP proposa en Diputació la unió d’esforços per a garantir la lluita contra el mosquit

El PP proposa en Diputació la unió d’esforços per a garantir la lluita contra el mosquit

    El Partit Popular de la Diputació de Castelló ha registrat avui una moció per a garantir una lluita efectiva contra el mosquit en la província que “sume esforços i no defuja responsabilitats”. Així ho ha proposat Vicent Sales, portaveu del Grup Popular en la institució, que aposta “per la unió de tots per a acabar amb una plaga que és un problema de provincial i que mereix la implicació de totes les administracions”.

    La iniciativa es presenta com una declaració “que aúne competències, sumeix inversions i establisca un dispositiu conjunt que guanye en eficàcia, la que esperen els nostres veïns”. Per aquest motiu des del PP proposen la moció com una declaració institucional “perquè per sobre de sigles i colors polítics l'objectiu és garantir l'efectivitat dels dispositius”.

    De moment, tal com assenyala Sales, “tenim un pla, el que va aprovar el PP el gener passat en Diputació, que estableix una inversió d'1.050.000 euros per a controlar aquesta plaga”. Un pla “que és útil, inverteix fons i recursos com a assessoria, al mateix temps que estableix un treball coordinat amb els ajuntaments”.

    Ara, assenyala Sales, “desitgem que aquesta implicació també arribe des del Consell, perquè el passat any, forçat per la situació d'emergència declarada pels ajuntaments, va decidir anunciar unes brigades que enguany ni s'han activat ni s'ha previst una inversió dimensionada per a les necessitats dels municipis”. Així les coses, “confiem que des de la Diputació s'atenga aquesta proposta que cerca sumar, unir i guanyar en eficàcia que és al cap i a la fi el que esperen els nostres ciutadans d'els qui tenim responsabilitats públiques: ser capaços de treballar braç a braç perquè l'esforç de diferents estaments garantisca solucions i pose fre a la proliferació de la plaga”. 

    Pujar