elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El projecte «Dealer gym» de l’IES Llombai guanya la primera edició del concurs «Young Business Explorers»

El projecte «Dealer gym» de l’IES Llombai guanya la primera edició del concurs «Young Business Explorers» - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El projecte «Dealer gym» de l’IES Llombai guanya la primera edició del concurs «Young Business Explorers» - (foto 2)
  El projecte «Dealer gym» de l’IES Llombai guanya la primera edició del concurs «Young Business Explorers» - (foto 3)

  El Grup d'Innovació Educativa (GIE) - Edufin de la Universitat Jaume I, en col·laboració amb l'empresa Dideas, ha celebrat avui la fase final de la primera edició del concurs «Young Business Explorers», dirigit a estudiantat de batxillerat i cicles formatius superiors per a formar-lo en competències d'emprenedoria.

  En la jornada, els integrants dels 10 equips finalistes, pertanyents a l'IES Llombai de Borriana, l'IES Broch i Llop de Vila-real i l'IES Jaume I de Borriana, han assistit a una sessió formativa sobre la creació d'empreses amb el model CANVAS i han comptat amb l'ajuda i suport de mentors per a acabar de perfeccionar la presentació dels seus projectes empresarials.

  Finalment, l'equip integrat per Marc García Monsonís, Borja López Bertomeu i Adrián Alagarda Vázquez, de l'IES Llombai, s'ha proclamat guanyador pel seu projecte «Dealer gym», un gimnàs per a prevenir i tractar l'obesitat infantil. El jurat ha destacat l'originalitat de la idea, la viabilitat econòmica, la resposta que ofereix a una necessitat de fàcil segmentació i l'escalabilitat des del punt de vista empresarial. A més, ha tingut en compte el seu clar component de responsabilitat social per respondre a un greu problema social i pel seu component de valors.

  El lliurament de diplomes i premis ha sigut a càrrec del director acadèmic de la Unitat de Suport Educatiu, Iván Barreda; Amparo Soler, directora d'Edufin; David Bayona, de l'empresa Dideas, i Josep Ramos, membre d'Edufin.

  La iniciativa «Young Business Explorers» forma part del projecte de millora educativa «Emprenedoria, cooperació i internacionalització», que compta amb el suport de la Unitat de Suport Educatiu i del Vicerectorat d'Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa.

  Més informació: http://www.youngbusinessexplorers.es/

  Pujar