28 de maig de 2020 28/5/20

El Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics inicia el servei telemàtic d'atenció a autònoms i pimes

  • El Consorci ha elaborat dues guies que recullen possibles dubtes sobre subvencions i expedients de regulació d'ocupació

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d'Influència ha iniciat el nou servei d'atenció a autònoms i petites empreses amb l'objectiu d'assessorar-los sobre qüestions relacionades amb l'accés a subvencions i altres tramitacions.

Aquesta iniciativa, que se suma al conjunt de serveis ja prestats pel Pacte, s'ha posat ja en marxa per a oferir informació d'interés durant aquesta situació excepcional d'emergència sanitària. Així mateix, encara que durant aquest període s'atendrà els usuaris per telèfon i/o correu electrònic en horari de 9 h a 14h, el servei continuarà posteriorment de manera presencial.

En breu es podran consultar en la pàgina web del Pacte dues guies que recullen i aclareixen possibles dubtes. La primera de les guies elaborades pel Consorci reflecteix totes les ajudes estatals, autonòmiques i municipals derivades de l'actual situació a les quals autònoms i petites empreses es poden acollir. Així mateix, el segon document pretén aclarir qüestions relacionades amb els Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTE), de manera que ambdues estan subjectes a una revisió constant perquè els usuaris disposen d'una informació actualitzada sobre possibles noves mesures.

Canals de comunicació amb el servei:

Assessorament a emprenedors i empreses

  • Olga Agut Garí creacionempresas@pacteceramic.es o 647 948 588
  • José Vicente Blázquez López proyectos@pacteceramic.es o 647 948 591

Consorci

  • Cristina Fernández Márquez ambort@pacteceramic.es o 647 948 437
Pujar