Diumenge 20 de Gener de 2019
Versió Clàsica
Edició Provincia de Castelló
Educación -  pcastellon
09/11/2018 | elperiodic.com  /  Fotograf : Damián Llorens 

La Fundació Banc Sabadell premia l’alumnat de l’UJI amb millors notes en les Proves d'Accés a la Universitat

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

L'estudiantat de la Universitat Jaume I que va obtenir les millors notes en les Proves d'Accés a la Universitat ha rebut els premis concedits per la Fundació Banc Sabadell en un acte presidit per la rectora de l'UJI, Eva Alcón; acompanyada pel director regional de València Nord Castelló, Cristóbal Peña, i la vicerrectora d'Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez.

La rectora ha agraït l'aposta de la Fundació per «millorar el més important que té la societat, les persones». Així mateix, ha destacat que, per a l'UJI, la promoció de tot l'estudiantat és un objectiu estratègic i, especialment, de l'estudiantat excel·lent que per les seues capacitats i actitud cap a l'estudi seran professionals de referència en el futur. «La universitat posarà al vostre abast els mitjans necessaris per al vostre desenvolupament acadèmic i com a persones» i, en aquesta línia, els ha animat a aprofitar l'oportunitat única de participar en el programa «Estudia i investiga» per tal de descobrir la seua vocació científica. A més, ha destacat que aquests premi també són un reconeixement a l'educació que ha rebut l'estudiantat en primària i secundària i a les famílies. «El vostre èxit és l'èxit dels centres en què heu estudiat i també és el de tota la societat perquè ha posat al vostre abast uns mitjans necessaris per a aprofitar el potencial que teniu», ha afirmat.

Per la seua banda, Cristóbal Peña ha assenyalat que per a la Fundació Banc Sabadell «és un plaer col·laborar en aquest tipus d'iniciatives en les quals es dóna suport al talent i es valora la formació perquè creiem que és garantia de futur». A més, ha animat l'estudiantat a no perdre la il·lusió i motivació de formar-se i a continuar treballant per a ser els millors del seu sector a través de l'esforç i la perseverança.

Han recollit el seu guardó Melani Mistraletti, del Grau en Enginyeria Informàtica; Víctor Alonso, del Grau en Medicina; Javier Alfaro, del Grau en Medicina; Fernando Ribes, del Grau en Medicina; Ana Rius, del Grau en Medicina; Marta Aicart, del Grau en Matemàtica Computacional; Chourok Aknin, del Grau en Medicina; Elena Ríos, del Grau en Traducció i Interpretació; Ángela García, del Grau en Traducció i Interpretació, i Carlos Ávila, del Grau en Tecnologies Industrials.

Els Premis Fundació Banc Sabadell a les millors qualificacions en les PAU estan emmarcats en les activitats de l'Aula Fundació Banc Sabadell de Promoció del Talent i tenen com a objectiu premiar l'excel·lència acadèmica, reconèixer l'esforç en l'estudi i motivar l'estudiantat.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Opinió
18/01/2019 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Manifestación en favor de la naranja / La extrema derecha
14/01/2019 - Chuzos de Punta
¡Carbón digital!
15/01/2019 - Picos Pardos
¿Y si nos hacemos los suecos?
17/01/2019 - Camins de l´Alcora
Hogueras en la noche de San Antonio
17/01/2019 - Reflexionando, que no es poco
Aprobar los presupuestos es un sí al bienestar
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació SEMPRE TEUA - La teua llengua

RSS elperiodic.com Castellón Provincia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil