8 d’abril de 2020 8/4/20

La Fundació Banc Sabadell premia l’alumnat de l’UJI amb millors notes en les Proves d'Accés a la Universitat

La Fundació Banc Sabadell premia l’alumnat de l’UJI amb millors notes en les Proves d'Accés a la Universitat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Fundació Banc Sabadell premia l’alumnat de l’UJI amb millors notes en les Proves d'Accés a la Universitat - (foto 2)
  La Fundació Banc Sabadell premia l’alumnat de l’UJI amb millors notes en les Proves d'Accés a la Universitat - (foto 3)

  L'estudiantat de la Universitat Jaume I que va obtenir les millors notes en les Proves d'Accés a la Universitat ha rebut els premis concedits per la Fundació Banc Sabadell en un acte presidit per la rectora de l'UJI, Eva Alcón; acompanyada pel director regional de València Nord Castelló, Cristóbal Peña, i la vicerrectora d'Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez.

  La rectora ha agraït l'aposta de la Fundació per «millorar el més important que té la societat, les persones». Així mateix, ha destacat que, per a l'UJI, la promoció de tot l'estudiantat és un objectiu estratègic i, especialment, de l'estudiantat excel·lent que per les seues capacitats i actitud cap a l'estudi seran professionals de referència en el futur. «La universitat posarà al vostre abast els mitjans necessaris per al vostre desenvolupament acadèmic i com a persones» i, en aquesta línia, els ha animat a aprofitar l'oportunitat única de participar en el programa «Estudia i investiga» per tal de descobrir la seua vocació científica. A més, ha destacat que aquests premi també són un reconeixement a l'educació que ha rebut l'estudiantat en primària i secundària i a les famílies. «El vostre èxit és l'èxit dels centres en què heu estudiat i també és el de tota la societat perquè ha posat al vostre abast uns mitjans necessaris per a aprofitar el potencial que teniu», ha afirmat.

  Per la seua banda, Cristóbal Peña ha assenyalat que per a la Fundació Banc Sabadell «és un plaer col·laborar en aquest tipus d'iniciatives en les quals es dóna suport al talent i es valora la formació perquè creiem que és garantia de futur». A més, ha animat l'estudiantat a no perdre la il·lusió i motivació de formar-se i a continuar treballant per a ser els millors del seu sector a través de l'esforç i la perseverança.

  Han recollit el seu guardó Melani Mistraletti, del Grau en Enginyeria Informàtica; Víctor Alonso, del Grau en Medicina; Javier Alfaro, del Grau en Medicina; Fernando Ribes, del Grau en Medicina; Ana Rius, del Grau en Medicina; Marta Aicart, del Grau en Matemàtica Computacional; Chourok Aknin, del Grau en Medicina; Elena Ríos, del Grau en Traducció i Interpretació; Ángela García, del Grau en Traducció i Interpretació, i Carlos Ávila, del Grau en Tecnologies Industrials.

  Els Premis Fundació Banc Sabadell a les millors qualificacions en les PAU estan emmarcats en les activitats de l'Aula Fundació Banc Sabadell de Promoció del Talent i tenen com a objectiu premiar l'excel·lència acadèmica, reconèixer l'esforç en l'estudi i motivar l'estudiantat.

  Pujar