27 de setembre de 2020 27/9/20

L’UJI celebra el Dia Mundial de la Dansa amb l’espectacle «Mulïer»

    La Universitat Jaume I continua amb la celebració del Dia Mundial de la Dansa amb la programació de l'espectacle de carrer Mulïer de la companyia Maduixa, que tindrà lloc el pròxim dimecres 3 de maig a les 20 hores, a la plaça Hort dels Corders, dins de la programació de l'espai cultural Menador i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló.

    Mulïer és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines que naix de la necessitat d'explorar la identitat femenina a través del joc corporal incidint en la imatge, la poètica visual i la narració per arribar a la sensibilitat de l'espectador. Un muntatge amb el que es pretén investigar els límits físics amb la dansa i l'equilibri, el moviment, la poesia, o la força i les emocions. Es tracta d'un homenatge a totes les dones que durant segles d'opressió han lluitat i continuen lluitant per a mantenir viu el seu jo salvatge i que reclamen el seu dret a ballar i córrer lliurement pels carrers i places de la nostra societat.

    La companyia Maduixa naix a Sueca l'any 2004 junt al seu creador Joan Santacreu amb creacions teatrals de sala i de carrer per a tots els públics.

    Pujar