4 de desembre de 2020 4/12/20

Les jornades de foment de la investigació en Ciències Humanes i Socials de l’UJI arriben a la 25é edició

Les jornades de foment de la investigació en Ciències Humanes i Socials de l’UJI arriben a la 25é edició - (foto 1)
  • Fins al 3 d’abril està obert el termini per presentar comunicacions

La Facultat de Ciències Humanes i Socials celebra en aquest curs acadèmic el 25é aniversari de les Jornades de Foment de la Investigació en Ciències Humanes i Socials. Des del 1995, aquestes jornades han servit perquè l’alumnat d’aquesta facultat compte amb un primer fòrum per donar a conèixer els seu interessos investigadors i reba una formació bàsica sobre el que suposa investigar en aquestes ciències. Fer 25 anys és una fita notable i, en aquest cas, és un símptoma de l’interès que susciten aquestes àrees de coneixement. 

L’estudiantat vinculat a les disciplines de la FCHS té fins al 3 d'abril de 2020 per presentar propostes de comunicacions a les XXV Jornades de Foment, que tindran lloc el 8 de maig de 2020 en l’Aula Magna Joan Francesc Mira (HA1012CC), en alguna de les tres modalitats de presentació: conferència presencial o videoconferència de 15 minuts o pòster i presentació de 5 minuts.

La inscripció com a assistents o com a ponents és gratuïta i personal (no es pot presentar més d’una comunicació per persona, tot i que es pot constar en més d’una presentació d'autoria col·lectiva) i dona dret al certificat o certificats corresponents (assistència i ponència, separadament). A més a més, es publicaran els resums de les comunicacions presentades en la revista Fòrum de Recerca i se n’editarà una selecció com a volum col·lectiu de la col·lecció «Emergents».

Les jornades seran inaugurades pel degà de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, Andreu Casero a les 9.30 hores del dia 8 de maig. A continuació, Mònica Gelambí, d’Atenea Consulting, impartirà la ponència inaugural sota el títol «La perspectiva de gènere en la recerca en ciències humanes i socials». Més tard, hi haurà un taller sobre «Eines per a la recerca en xarxes socials» i sessions paral·leles sobre «Els recursos bibliogràfics per a la investigació en ciències humanes i socials» a càrrec de la Biblioteca de l’UJI. Durant la sessió de la vesprada es presentaran les diferents comunicacions.

Pujar