elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP exige al PSOE en Diputació vetar el 'tasazo' turístic per a evitar arruïnar al sector

El PP exige al PSOE en Diputació vetar el 'tasazo' turístic per a evitar arruïnar al sector
  • “La política hauria de forjar fortaleses, no la incertesa que desgasta un pilar econòmic de la nostra província”

El Partit Popular elevarà al pròxim ple de la Diputació una consulta sobre el 'tasazo' turístic que torna a posar sobre la taula del Consell Compromís i Podem. La iniciativa pretén aplicar un impost a l'ocupació turística que el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, alimenta amb el seu silenci.

“I en aquest escenari es mou un sector que és pilar econòmic per a la província de Castelló i que rep una nova amenaça per part de la política que hauria de servir, precisament, per a afermar la seua fortalesa i no per a generar febleses i inestabilitat”.

María Ángeles Pallarés, portaveu adjunta del PP en Diputació, reclamarà dimarts que ve en Diputació una declaració ferma i clara en suport al sector i el veto “rotund” a aquest 'tasazo' “que l'esquerra planeja sobre el turisme provocant incertesa, just en el pitjor moment possible, quan el sector encara no ha digerit l'impacte del tancament de mercats emissors de turistes i les múltiples restriccions, i el futur no està ni molt menys buidat".

Des del PP, “el turisme mereix inversió, suport i accions que reforcen la seua activitat com a motor econòmic i promotor d'ocupació”. “La imposició d'un gravamen turístic a qui ens visite pot generar l'efecte fugida i precipitar cancel·lacions que és precisament el que ara menys necessita el sector”. Per aquest motiu, “i com ja hem fet en altres ocasions, tornarem a exigir dels qui governen en Diputació, PSOE i Compromís, que declaren si estan a favor del turisme o si, per contra, estan a favor dels seus caps de files encara que això provoque la pèrdua de lideratge turístic de la nostra província”.

“Des del Partit Popular de Castelló tenim clar que estarem al costat dels pilars econòmics de la nostra província. Així li ho traslladem en sengles reunions als representants de la patronal, Ashotur i Altur-Hosbec, així com als representants de l'oci nocturn, amb els qui ens reunim fa un any”. “Enfront dels qui castiguen amb més pressió fiscal, la nostra aposta és la revolució fiscal que promou Mazón amb la rebaixa de tots els impostos, inclòs l'IRPF”, ha assenyalat Pallarés.

Pujar