21 de novembre de 2019 21/11/19

Demanen 9 anys de presó per abusar sexualment de la seua neboda, de nou anys, a Castelló

Demanen 9 anys de presó per abusar sexualment de la seua neboda, de nou anys, a Castelló - (foto 1)
  • Aquest dimecres se celebren tres judicis en la Comunitat Valenciana per delictes d'abusos sexuals, dos d'ells a menors

La secció 1 de l'Audiència Provincial de Castelló jutja des d'aquest dimecres a un home acusat d'agredir sexualment a la seua neboda, de 9 anys, quan es trobava dormida en el seu habitatge, on la menor havia anat a passar l'estiu en companyia de la seua àvia.

Segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, els fets van ocórrer el 4 de juliol de 2016. La Fiscalia demana per a l'implicat 12 anys de presó, 10 anys d'allunyament i d'altres de llibertat vigilada per un delicte d'agressió sexual, així com que indemnitze a la xiqueta amb 8.000 euros pels danys morals causats.

A més, en l'audiència d'Alacant es jutja també a un altre home acusat d'abusar sexualment d'una xiqueta de 12 anys amiga de la seua néta que s'havia quedat a dormir a la seua casa, tal com ha pogut saber elperiodic.com.

Segons la Fiscalia, que demana per a l'encausat deu anys de presó per un delicte d'abús sexual, va efectuar diversos tocaments a la menor aprofitant que aquesta es trobava dormida en el mateix llit que la seua néta.

No és l'únic cas d'abús sexual que es jutja aquest dimecres en la Comunitat. Un tercer judici se celebraria en l'Audiència d'Alacant des d'aquest dimecres en la secció 3, també per abús sexual. No disposem de més informació sobre aquest tema.

ocultar
Demanen 9 anys de presó per abusar sexualment de la seua neboda, de nou anys, a Castelló
Pujar