elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà permetrà l'ampliació de les terrasses de bars i restaurants en la fase 1

Les Coves de Vinromà permetrà l'ampliació de les terrasses de bars i restaurants en la fase 1

  L'Ajuntament de les Coves de Vinromà permetrà als bars i restaurants l'ampliació de les seues terrasses quan el municipi passe a fase 1 de la desescalada, amb l'objectiu que aquests puguen col·locar les taules i cadires complint amb les mesures de distanciament.

  A més, tal com ja va anunciar el consistori en el primer paquet de mesures que va posar en marxa amb l'inici de l'Estat d'Alarma, els establiments queden exempts del pagament de la taxa per ocupació de via pública durant aquest període.

  Aquestes mesures se sumen al llistat d'accions que el consistori ha anunciat des de l'inici de la crisi sanitària, com el concurs "Cuinem a casa", la cerca de fotos antigues per a la creació d'un mural, el descompte de la taxa proporcional al període de l'Estat d'Alarma als usuaris de la ludoteca municipal o el servei d'ajuda a majors que viuen solos i sense familiars per a fer la compra de medicaments i alimentació.

  També s'han repartit mascaretes i guants a tots els comerços del poble i s'han fet treballs de desinfecció dels carrers, mobiliari urbà i instal·lacions municipals assíduament.

  L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha explicat que "amb totes les mesures que hem pres volem atendre les necessitats dels veïns i veïnes i amb aquestes en concret, alleujar els efectes que aquesta situació excepcional ha causat al sector de l'hostaleria i la restauració".

  Pujar