12 de desembre de 2019 12/12/19

Les Coves de Vinromà anuncia la distribució de regidories per als pròxims 4 anys

Les Coves de Vinromà anuncia la distribució de regidories per als pròxims 4 anys - (foto 1)
  • L'equip de govern ha celebrat una reunió per a consensuar el nou organigrama municipal

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha anunciat la distribució de regidories dels 6 edils de l'equip de govern de Més per les Coves liderat per l'alcaldessa Mònica Nos després de la celebració d'una reunió per a consensuar la gestió municipal per als pròxims 4 anys. ‘Formem un equip capaç, amb moltes ganes de continuar millorant la qualitat de vida en el municipi i atendre les necessitats dels veïns i veïnes’, ha apuntat Nos. 

La regidora Gemma Boira seguirà al capdavant de les àrees de Festes, Joventut i Associacions, a més d'assumir el càrrec de portaveu. Joan Villaplana serà el primer tinent d’alcalde i portarà Cultura i Patrimoni, Educació i Gent Gran, i Raul Ros continuarà gestionant Esports i la nova regidoria de Masies. 

Rosa Boira serà la segona tinent d’alcalde, a més d’assumir Agricultura i Camins, Ramaderia i Protocol, mentre que Maite Adell portarà Pressupost i Hisenda, Transparència i Participació Ciutadana. 

Per la seua part, la primera edil gestionarà Medi Ambient, Personal, Promoció Econòmica, Polítiques Inclusives, Urbanisme i Obres, Brigada Municipal, Serveis Municipals i Noves Tecnologies.

 

ocultar
Les Coves de Vinromà anuncia la distribució de regidories per als pròxims 4 anys
Pujar