2 de desembre de 2020 2/12/20

La colla de Juanma Badenes s'estrena en el Concurs de Paelles de Sant Jordi amb un primer premi

La colla de Juanma Badenes s'estrena en el Concurs de Paelles de Sant Jordi amb un primer premi - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La colla de Juanma Badenes s'estrena en el Concurs de Paelles de Sant Jordi amb un primer premi - (foto 2)

  La colla de Juanma Badenes ha fet hui realitat el popular refrany de "arribar i moldre", proclamant-se campions del concurs de Paelles de Sant Jordi en la seua estrena en la competició gastronòmica. Així, gràcies als seus dots culinàries, s'han fet amb el primer premi, dotat amb un xec per valor de 150 euros, donat per Carbusexport S.L.

  Els guanyadors, a més de deixar constància del seu bon fer a l'hora d'elaborar el plat típic de la cuina valenciana, també han demostrat el seu talent i inventiva fabricant un fogó artesà reciclant un bidó de metall, "és més pràctic i resulta més còmode, perquè així podem cuinar de peu i s'eviten les esquitxades".

  Amb els de Badenes, han compartit podi les colles d'Iván Tena i de la Biblioteca, classificades, respectivament, en segon i tercer lloc. El segon premi està dotat amb un xec de 90 euros, donat per Innoma Gestió, SL; i el tercer, amb un altre xec per import de 60 euros, aportats per Galindo Cifre Construccions, SL.

  El jurat qualificador, integrat pels cuiners locals Raúl Beltrán, Fernando Ferreres, Pablo Reyes i José María Peraire, i presidit per l'alcalde, Iván Sánchez, no ha tingut dubtes en dirimir el seu veredicte, que ha sigut unànime.

  L'ajuntament ha facilitat als participants la llenya i l'arròs i la Cooperativa Agrícola San Isidro s'ha encarregat d'aportar l'oli. A més, el consistori, ha obsequiat amb una peça de llom a tots els grups que han pres part en el XIX Concurs de Paelles.

  L'alcalde, Iván Sánchez, ha felicitat els guanyadors i ha agraït la col·laboració d'empreses i particulars, "en aquesta edició hem comptat amb més participants i, com a membre del jurat, puc assegurar que tots s'esforcen per presentar el millor plat; a més, des del consistori ens hem proposat que les Festes servisquen també per a dinamitzar l'economia local i els premis que es concedeixen són per a canviar en establiments comercials de Sant Jordi".

  Pujar