elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de mig centenar de col·legis de Castelló s'han hagut de confinar a causa del COVID-19

Més de mig centenar de col·legis de Castelló s'han hagut de confinar a causa del COVID-19
  • En l'última setmana, 41 grups han sigut confinats després de detectar-se algun positiu

Superada la barrera del mes, els col·legis de la província de Castelló continuen batallant per a evitar que el coronavirus es cole a les seues aules. En aquests moments, el 87,9% dels 249 centres educatius no tenen cap grup confinat.

Segons les dades facilitades per la Conselleria d'Educació, en el que portem de curs alumnes de 61 grups de 30 centres s'han hagut de confinar. Això vol dir que el 98,9% dels més de 6.000 grups d'aquestes comarques estan fent classes presencials sense cap problema.

Al llarg de la cinquena setmana del curs, a les comarques de Castelló s'ha determinat el confinament de 41 grups de 16 centres educatius, s'han desconfinado 14 grups de 10 centres educatius i romanen confinats, de setmanes anteriors, 20 grups de 14 centres educatius.

Quant a la situació a nivell autonòmic, durant la primera setmana d'octubre dels 1.845 centres educatius que conformen el sistema educatiu valencià, han finalitzat la cinquena setmana del curs sense cap aula parcial o totalment confinada el 87,9%.

Pujar