8 de juliol de 2020 8/7/20

Castelló supera el centenar de casos per coronavirus després de confirmar-se 45 nous contagis

Castelló supera el centenar de casos per coronavirus després de confirmar-se 45 nous contagis - (foto 1)
  • Augment important en les últimes hores: del total 36 d'ells estan ingressats i en l'UCI hi ha quatre pacients

La Consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha anunciat que en les últimes hores s'han registrat 45 nous casos de coronavirus a Castelló el que fa que la província supere la barrera del centenar de casos i es quede ja en 104 persones contagiades. D'elles, 36 estan ingresades i quatre en l'UCI.

Així ho ha confirmat Ana Barceló aquest divendres en roda de premsa per a fer balanç de quin està sent l'evolució de la pandèmia en la Comunitat. Així, a la província de Castelló s'ha registrat només un mort, tal com els va relatar elperiodic.com fa uns dies. Per contra, s'ha donat un alta a Castelló.

Respecte a dades generals, en les últimes hores s'han produït 184 contagis per coronavirus en la Comunitat Valenciana pel que la xifra total de casos positius ascendeix a 1105. A més, Barceló ha lamentat que han mort nou persones més respecte a l'últim balanç amb el que el total de morts està ja en 33.

Brot de coronavirus en un centre de salut de Castelló

Recordem que aquest dijous es confirmava un brot de coronavirus en un centre sanitari de Castelló després de confirmar-se diversos casos positius entre el personal sanitari. El brot ha sigut en el Centre de Salut de Rafalafena de Castelló i aquest dijous es va realitzar la desinfecció d'aquesta instal·lació.

Aquest divendres ha obert en horari habitual establint un equip preparat de suport d'altres centres de salut: “Amb aquesta mesura es garanteix la seguretat del personal i dels pacients, així com l'assistència a la població de la zona bàsica de salut, que cobreix part de la zona aquest de la ciutat de Castelló”.

Cal recordar, que després del decret d'estat d'alarma, les cites programades i no urgents en tots els centres de salut i consultoris ja havien sigut suspeses i l'atenció es realitzava, preferentment de manera telefònica.

 

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar