8 d’agost de 2020 8/8/20

Castelló salva un nou dia sense morts

Castelló salva un nou dia sense morts - (foto 1)
  • Sanitat comptabilitza aquest dimarts els 16 casos del rebrot registrat

La província de Castelló salva un nou dia sense morts, després de confirmar-se aquest dilluns el rebrot en la capital castellonenca amb 16 nous contagis que han sigut comptabilitzats per Sanitat en el dia de hui.

El coronavirus segueix ací i la precaució ha de ser màxima. Així es desprén de les dades facilitades per la conselleria de Sanitat en els quals es parla de 39 contagis i dos morts. Malgrat això, només el 1,7% dels casos detectats des de l'inici de la pandèmia.

La província acumula per tant 1.622 casos des de l'inici de la pandèmia després de sumar-se els 16 casos que es van detectar després d'una festa familiar per a celebrar la nit de Sant Joan. A més, cal sumar 4 no assignats anteriors.

Quant a la situació als hospitals de la província, les altes continuen en ascens i s'han registrat 5 a Castelló. Per part seua, la xifra global ascendeix a 2.337 persones que han superat la malaltia.

Per part seua, el nombre de pacients ingressats és de 6 a la província de Castelló, dels quals 1 d'ells es troba en estat greu en l'UCI

Finalment, referent a la situació en les residències, es manté sense canvis sense positius en cap dels centres de la província

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar