elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló registra 30 nous casos i dues morts per coronavirus en les últimes hores

Castelló registra 30 nous casos i dues morts per coronavirus en les últimes hores
  • A la província hi ha en total 154 persones contagiades, 63 ingressades i deu d'elles greu

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha informat aquest diumenge que Castelló ha registrat 30 nous contagis per coronavirus en les últimes hores i dos morts més. Per tant, la xifra total de contagiats a la província és de 154 i les morts ascendeixen ja a quatre.

Són xifres preocupants però que se situen per davall de les tristes dades que ens arriben d'Alacant i València: 152 contagis s'han registrat a València en les últimes hores, província que suma ja 910 positius i 25 morts. A Alacant han hagut 58 contagis des de l'últim balanç i són ja 537 els contagiats i 40 els morts.

Tornant a la província de Castelló, Ana Barceló ha detallat que, del total de contagiats, 63 estan ingressats i deu d'ells greus. A més, s'ha donat un alta a la província de Castelló, tal com els va avançar elperiodic.com. A més, són ja els 335 professionals sanitaris contagiats en tota la Comunitat Valenciana.

La consellera ha destacat també que s'han atés més de 34.000 trucades en el telèfon de la Generalitat i s'han registrat un milió d'entrades per a fer-se el autotest.

Pujar