elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les UCI de Castelló estan lliures de covid malgrat triplicar els contagis

Les UCI de Castelló estan lliures de covid malgrat triplicar els contagis
  • La província suma 883 contagiats en l'última setmana

El repunt de contagis en la Comunitat Valenciana està deixant nivells elevats de nous positius a la província de Castelló, que ha triplicat els casos en tan sols una setmana. Així, el passat 30 de juny la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública comunicava 58 nous positius a la província de Castelló, una xifra que ha augmentat a 166 en les dades comunicades durant el dia d'avui.

No obstant això, aquest repunt en els contagis no s'ha vist reflectit en les hospitalitzacions en planta i UCI. De fet, fa una setmana havien 14 persones amb covid ingressades als hospitals de la província de Castelló, una d'elles en la unitat de crítics. No obstant això, una setmana després només hi ha deu ingressats en els centres hospitalaris castellonencs, tots ells en planta i cap en UCI.

En aquesta setmana, Sanitat ha comunicat 883 nous positius a la província de Castelló i només un mort per covid.

Cal assenyalar que durant el dia d'avui, Sanitat ha notificat un brot de covid a Castelló de la Plana que deixa deu persones contagiades, un altre a Xirivella, i quasi 1.600 nous casos en la Comunitat Valenciana.

En la resta de províncies, 21 pacients ingressats a la província d'Alacant, 4 d'ells en l'UCI, i 212 a la província de València, 21 d'ells en UCI.

Pujar