elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una reunió entre amics deixa deu persones contagiades a Castelló

Una reunió entre amics deixa deu persones contagiades a Castelló
  • La capital de la Plana té actualment 225 positius per coronavirus

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat un brot de covid a Castelló de la Plana que deixa deu persones contagiades. Es tracta d'un brot social l'origen del qual seria una reunió entre familiars o amics.

Al costat del de Castelló, Sanitat ha notificat un altre brot a Xirivella amb 13 persones contagiades, també d'àmbit social. Tot això en la mateixa jornada en què la Comunitat Valenciana suma quasi 1.600 nous casos, la qual cosa evidencia que la pandèmia continua desbocada.

La capital de la Plana té actualment 225 casos positius i acumula una incidència de 192,11 casos per cada 100.000 habitants. Des de l'inici de la pandèmia s'han contagiat 11.631 persones i 222 han mort per covid.

Per la seua part a la província de Castelló, la conselleria que dirigeix Ana Barceló ha notificat avui 166 nous contagis i segueixen ingressades als hospitals castellonencs 10 persones, cap d'elles en UCI. Des de l'inici de la pandèmia 42.383 persones s'han contagiat per covid, 42.158 han sigut donades d'alta i 808 han perdut la vida.

Pujar