26 de gener de 2020 26/1/20

Carlos Fabra declararà demà davant el jutge com perjudicat pel cas ‘Bar Espanya’

Carlos Fabra declararà demà davant el jutge com perjudicat pel cas ‘Bar Espanya’ - (foto 1)
  • La següent setmana serà el torn de Mónica Oltra, Francisco Camps i Gabriela Bravo

El Jutjat d'Instrucció número 5 de Castelló ha citat a declarar en qualitat de perjudicat a l'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, en el marc de la investigació oberta pel conegut com a cas ‘Bar Espanya’ i per la qual ja hi ha una vintena de persones investigades.

A més de la declaració de Fabra – que tindrà lloc demà dijous a primera hora del matí – a principis de la setmana vinent passaran pels jutjats altres quatre polítics valencians, com són Francisco Camps, Mónica Oltra o la consellera de Justícia, Gabriela Bravo. Tots ells declararan en qualitat de perjudicats.

En total hi ha 20 persones que es troben sent investigades per aquest cas, totes elles acusades de presumptes delictes d'injúries, calúmnies, incitació a l'odi i delictes contra l'Administració de Justícia. Els investigats van ser localitzats per publicar vídeos i altres continguts relacionats amb una falsa xarxa de pederàstia, rituals satànics i assassinats amb els quals es relacionava a diferents personalitats del món polític i empresarial valencià.

 

Pujar