30 de maig de 2020 30/5/20

Canet lo Roig estrena cicle de rutes turístiques amb les oliveres com a protagonistes

Canet lo Roig estrena cicle de rutes turístiques amb les oliveres com a protagonistes - (foto 1)
  • El projecte 'Experiencias entre olivos' pretén donar a conéixer la riquesa natural de la localitat '

Amb segles d'història, les oliveres de Canet lo Roig s'han convertit en un recurs turístic d'especial rellevància per a la localitat i l'elevat número d'aquests exemplars arboris de singular bellesa i monumentalitat els ha fet protagonistes d'un nou cicle de rutes amb el qual es pretén donar a conéixer aquests tresors naturals.

"La primavera i l'estiu són les millors estacions de l'any perquè veïns i visitants gaudisquen de l'entorn que ens envolta, d'una riquesa paisatgística inqüestionable i que és la nostra millor carta de presentació; per això, volem potenciar aquesta joia tan emblemàtica com són les nostres oliveres a través d'una sèrie d'atractives i interessants rutes temàtiques", va explicar l'alcaldessa, María Ángeles Pallarés, alhora que va anunciar que s'ha habilitat una nova pàgina web (www.experienciascanetloroig.com) on es detalla tota la informació sobre les activitats programades, "a través d'aquesta eina, els usuaris també podran formalitzar la seua inscripció en les rutes que desitgen participar", va assenyalar.

El cicle 'Experiencias entre olivos' arrancarà diumenge 8 de març amb la Ruta per les Oliveres Mil·lenàries, recomanada per a tots els públics per la seua escassa dificultat. La marxa eixirà de la plaça del País València, a les 10.00 hores, i els participants completaran un recorregut de 4,5 quilòmetres. Durant el trajecte, visitaran les oliveres més antigues de la població i coneixeran la seua història.

Les següents cites s'han programat per als dies 11 d'abril (Ruta de les Fonts i Oliveres Mil·lenàries), 17 de maig (Ruta Gastronòmica de Canet lo Roig), 13 i 14 de juny (Ruta per la Fira de l'Oli), 4 de juliol (Música de les Oliveres Mil·lenàries a la Llum de la Lluna) i l'1 d'agost (Història de Canet lo Roig a la Llum de la Lluna).

Pujar