elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mar Besalduch i Mireia Girona són proclamades regines de les festes de les Coves de Vinromà

  • L'acte de presentació també ha nomenat oficialment a les 8 dames de la Cort d'Honor

Mar Besalduch i Mireia Girona han estat proclamades regines de les festes de les Coves de Vinromà en la celebració de l'acte de presentació, que també ha nomenat oficialment a les 8 dames que conformen la Cort d'Honor en el transcurs d'aquest esdeveniment previ a l'inici dels festejos patronals. 

La nit ha començat amb la recepció de les Regines i Dames en la plaça Espanya, que ha reunit autoritats i convidats, comitiva que ha estat conduïda per la Unió Musical Covarxina fins a la Pista Ravaleta després de recollir a les regines del 2018 i 2017. 

L'esdeveniment, que ha estat presentat per la Regidora de Festes, Gemma Boira, i Pau Gasulla, ha proclamat oficialment a les Regines major i infantil, Mar Besalduch i Mireia Girona, i a les dames de la Cort d'Honor Sara Albert, Tatiana Alcácer, Susana Marín, Rosa Román, Arantxa Villanueva, Claudia Sales, Gabriela Denisa i Leire Alarcón. 

L'acte ha estat viscut amb gran emoció per les joves protagonistes i també per les regines de l'any passat, que han cedit el testimoni a les seues successores. La intervenció de l'alcaldessa, Mònica Ens, les paraules de les regines i la desfilada d'obsequis dels municipis convidats i les associacions locals han posat el punt final a l'acte, que ha continuat amb la música de l'orquestra Supermagic. 

La primera edil, Mònica Nos, ha destacat que ‘un any més hem celebrat l'acte de la presentació, la qual cosa vol dir que continuem mantenint la tradició de tenir regina i dames. Elles seran les ambaixadores del nostre poble al llarg de l'any festiu, per la qual cosa és d'agrair l'esforç de les famílies’.

Pujar