27 d’octubre de 2020 27/10/20

Aquest és el temps que s'espera per a la Nit de Nadal i el dia de Nadal a Castelló

Aquest és el temps que s'espera per a la Nit de Nadal i el dia de Nadal a Castelló - (foto 1)

  La Nit de Nadal i el dia de Nadal estan al girar el cantó. Després de totes les inclemències meteorològiques viscudes la setmana passada, per a aquests dos dies festius s'esperen bones notícies pel que fa al temps.

  Segons l’Agencia Estatal de Meteorologia, per al dimarts dia 24, Nit de Nadal, no s'esperen fenòmens significatius. El cel estarà buit o poc nuvolós amb alguns intervals de núvols alts. Hi haurà vent de component oest fluix, amb algun interval moderat en comarques interiors al matí.

  En quant a les temperatures, les màximes estaran a la Vall d'Uixó amb 21 graus, seguides de Vinaròs i Castelló amb 20 graus, i ja amb 16 graus estaria Morella. Respecte a les mínimes, la capital del Ports fregarà els 8 graus, 9 graus per a Vinaròs, 10 graus per a Castelló i 11 per a la Vall d'Uixó.

  Per al segon dia festiu, el dimecres dia 25, tampoc hi haurà canvis en el temps. El cel estarà pràcticament igual que el dia anterior, buit o poc nuvolós amb alguns intervals de núvols alts.

  I pel que respecta a les temperatures, aquestes es mantindran amb pocs canvis, excepte un lleuger descens de les màximes en el litoral. També estarà present el vent variable fluix.

  Així que ja saben, no s'abriguen molt i deixa’t la bufanda, els guants i el paraigua a casa perquè no li faran falta.

  Pujar