elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 2.000 castellonencs es podran beneficiar de l’ampliació de la tarifa plana d’autònoms

Més de 2.000 castellonencs es podran beneficiar de l’ampliació de la tarifa plana d’autònoms
    MÉS FOTOS
    Més de 2.000 castellonencs es podran beneficiar de l’ampliació de la tarifa plana d’autònoms - (foto 2)

    L'any 2018 ha començat amb bones notícies per als treballadors autònoms de la província de Castelló i amb una millora important de la tributació per a castellonenques que opten per l'autoocupació.

    Durant enguany, es preveu que més de 2.000 castellonencs es podran beneficiar de l'ampliació de la tarifa plana de 50 euros, que amb la nova norma ha passat de 6 mesos a un any i que, a més preveu una reducció de fins als dos primers anys de l'obertura del negoci. Així, els nous autònoms es podran beneficiar d'una reducció de la quota del 50% durant els primer sis mesos i un 30% en els sis restants.

    El portaveu del Partit Popular de la província de Castelló, Vicent Sales, ha assegurat que "les mesures de la nova llei d'autònoms que s'han engegat amb l'entrada de l'any nou afavorirà encara més l'autoocupació en la província de Castelló perquè la nova norma millora la protecció social dels treballadors per compte propi, redueix les traves i millora la tributació per als treballadors per compte propi".

    Pujar