elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1.400 castellonencs s'han donat de baixa de la Seguretat Social en l'últim mes

Més de 1.400 castellonencs s'han donat de baixa de la Seguretat Social en l'últim mes
  • Es desploma l'afiliació a la Seguretat Social en l'últim mes i més de 7.800 castellonencs estan en situació de ERTE

La província de Castelló ha destruït en tan sols un mes 1.426 llocs de treball. És a dir, en només un mes, 1.426 castellonencs han causat baixa de la Seguretat Social, amb el que són ocupacions que es destrueixen.

Malgrat la baixada de l'atur, a causa de reobertura de l'hostaleria, la radiografia del mercat laboral és molt diferent ja que, si es comparen les dades fetes públiques hui per part del Servei Estatal d'Ocupació, la realitat és que ara com ara hi ha 2.327 persones més en atur que l'any passat.

El diputat nacional del PP, Óscar Clavell, ha explicat que “aquestes dades són molt preocupants ja que cada dia que passa veiem com la província de Castelló perd oportunitats”, ha assenyalat i ha explicat que “és el moment des posen en marxa les polítiques del Partit Popular centrades en la llibertat, en la baixada d'impostos i en el futur de Castelló”.

De fet, les dades, tal com ha recordat el diputat nacional, “són un miratge perquè 7.800 llocs de castellonencs estan en una situació de ERTE” que són unes xifres “molt preocupants per al futur de la nostra província”.

Pujar