29 de setembre de 2020 29/9/20

Els zombies conquisten Paterna

Els zombies conquisten Paterna - (foto 1)

  El dissabte nit, més de 700 persones es van donar cita a Paterna per a participar en la Survival Zombie, un joc de supervivència únic, en el que els participants van haver de demostrar les seues habilitats per a escapar de l'horda de zombies que es va desplegar per la ciutat.

  Des de les 23 h, els centenars de supervivents, arribats de diferents localitats, van haver de superar desenes de proves que es van desenrotllar en diferents punts dels barris de Campament, Alborgí i el Centre de Paterna. A més el joc va comptar amb la presència de desenes de veïns que es van acostar a animar als jugadors.

  El regidor de Joventut, José Manuel Mora, que s'ha mostrat molt satisfet amb l'alta participació en l'esdeveniment, ha volgut agrair "el treball dels organitzadors de l'esdeveniment i les forces de seguretat, que junt amb el comportament exemplar dels participants, va permetre que l'esdeveniment es desenrotllara sense incidents".

  A més de jugadors, l'esdeveniment va comptar amb 70 persones de l'organització, entre figurants i maquilladors que van aconseguir, amb les seues actuacions i caracterització de personatges, traslladar els participants a un món post apocalíptic on havien de sobreviure a la invasió zombie.

  Amb eixe objectiu, es van dur a terme diferents representacions en llocs emblemàtics del municipi com el Calvari, el Teatre Capri, l'Auditori o la plaça del poble.

  L'esdeveniment va concloure a les 6 hores amb una escena final en l'esplanada del cohetódromo, en la que es va conéixer el desenllaç de la trama i es va premiar als supervivents guanyadors.

  Pujar