13 d’agost de 2020 13/8/20

La "volta al col·le" a Paterna arranca amb 11.456 estudiants en les aules

La "volta al col·le" a Paterna arranca amb 11.456 estudiants en les aules - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La "volta al col·le" a Paterna arranca amb 11.456 estudiants en les aules - (foto 2)

  Un total d'11.456 estudiants paterners han tornat hui a les aules dels 25 centres públics i concertats de Primària i Secundària que hi ha a Paterna.

  En nou curs escolar 2017/2018 ha arrancat amb 2.436 alumnes en Educació Infantil, 5.580 en Educació Primària i 3.440 en Educació Secundària, que s'han incorporat a unes instal·lacions totalment condicionades per a garantir el benestar i la seguretat de tots i totes els estudiants paterners i paterneres.

  L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i el regidor d'Educació, José Manuel Mora han visitat durant aquest matí els col·legis de Lloma Llarga, Vicente Mortes i Jaume I per a comprovar l'arrencada de curs i les millores efectuades en els tres centres.

  D'aquesta manera, han pogut veure des dels nous tendals que s'han instal·lat en el col·legi de Lloma Llarga fins a les reformes dels banys d'Infantil que el consistori ha dut a terme tant en el CEIP Vicente Mortes com en el Jaime I.

  Sagredo ha destacat la contribució de les actuacions realitzades a la creació d'un entorn educatiu adequat a les necessitats de l'alumnat i la voluntat de l'equip de govern de seguir millorant les instal·lacions dels centres al mateix temps que ha elogiat i agraït "l'actitud i la disposició de l'equip directiu i el claustre de professors dels diferents col·legis per a crear un inici de curs el més agradable possible als i les estudiants".
  La primera jornada escolar a Paterna ha transcorregut sense incidències i amb absoluta normalitat, des del reforç policial dels passos escolars assegurances en tots els centres fins als serveis de Escola Matinera i de Menjador.

  Pujar