elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una trentena de joves participen en el curs de monitor de temps lliure organitzat per la Casa de la Joventut de Paterna

Una trentena de joves participen en el curs de monitor de temps lliure organitzat per la Casa de la Joventut de Paterna
  MÉS FOTOS
  Una trentena de joves participen en el curs de monitor de temps lliure organitzat per la Casa de la Joventut de Paterna - (foto 2)

  Divendres passat es va iniciar el curs per a obtindre el títol de Monitor/a de Temps Lliure, organitzat per la Casa de la Joventut de Paterna i que s'inclou en el programa de promoció de la formació entre elsjoves del municipi de l'Àrea de Joventut.

  Un total de 30 alumnes i alumnes rebran clases tots els divendres vesprada i dissabte de matí fins al pròxim 18 de maig en les instal·lacions de la casa de la Joventut situada en el Parc Central.

  En total seran 310 hores lectives en les quals els participants aprendran les eines necessàries per a treballar com a monitors/as de temps lliure, amb especial incidència en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

  A més, el curs compta amb un mòdul específic de practiques professionals en dinamització d'activitats, perquè els estudiants puguen posar en pràctica els coneixements adquirits.

  Pujar