30 de març de 2020 30/3/20

Més de trenta treballadors participen en la jornada de donació de sang

Més de trenta treballadors participen en la jornada de donació de sang - (foto 1)

  Divendres passat, l'empresa Gestió i Serveis de Paterna, va organitzar una donació de sang en col·laboració amb el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana.

  Durant el matí un total de 33 treballadors i treballadores es van acostar fins la unitat mòbil que es va instal·lar en els magatzems de l'empresa, situats en el Polígon Font del Gerro.

  Tal com ha explicat el president de l'empresa municipal, Juanma Ramón, "esta jornada, té com a objectiu augmentar les reserves de sang alhora que es promou la donació de sang voluntària entre els treballador/es de l'empresa" i en eixe sentit, ha felicitat el caràcter solidari dels donants i ha animat a tots els treballadors i treballadores a sumar-se en el futur a esta iniciativa, ja que tal com ha recordat "amb un xicotet gest com este podem ajudar a salvar fins a tres vides".

  A més el president, que també va participar donant sang, ha destacat que "el nombre de donants ha augmentat en sis persones respecte a passades jornades de donacions de sang, la qual cosa ha permés reunir al voltant de 16 litres de sang".

  Finalment, Juanma Ramón ha recordat que estes jornades es duen a terme dos vegades a l'any, en el mes de desembre i en el mes de juny, amb una alta participació de donants, "exemple de la generositat i solidaritat dels treballadors i treballadores de l'empresa".

   

  Pujar