elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tornen les visites turístiques nocturnes de Paterna

Tornen les visites turístiques nocturnes de Paterna
  • Les visites, que són gratuïtes, tindran lloc els divendres 6, 20 i 27 de juliol i el 17 i 24 d'agost

  • Les visites començaran a partir de les 21 hores i tenen una durada d'hora i mitja, temps durant el qual els assistents podran accedir a El Calvari o gaudir de les vistes de Paterna des de l'alt de la Torre

  • Les inscripcions podran realitzar-se per correu electrònic en paterna@turistinfo.net, telefònicament en el 963053124, o presencialment en l'Oficina de Turisme

MÉS FOTOS
Tornen les visites turístiques nocturnes de Paterna - (foto 2)

L'Ajuntament de Paterna, mitjançant l'Oficina de Turisme, ha organitzat noves visites turístiques nocturnes per a donar a conèixer el patrimoni històric i cultural del municipi.

A partir del 6 de juliol, i durant tots els divendres del mes de juliol, veïns, veïnes i visitants podran gaudir de visites guiades als monuments més emblemàtics de la localitat, acompanyats per un guia que els desvetlarà curiositats i anècdotes sobre la història de Paterna.

Així ho ha explicat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, qui ha recordat que "tornem a recuperar les visites nocturnes després de l'èxit del passat any, on més d'1.500 persones van participar en les excursions nocturnes, amb una mitjana de 50 turistes per grup".

A més, la regidora ha destacat que "també s'han organitzat dues visites especials el 17 i 24 d'agost, aprofitant l'augment de visitants durant les Festes Majors, que cada any atrauen a més de 5.000 turistes d'altres localitats, perquè puguen conèixer la riquesa patrimonial de la nostra Vila".

Les visites, que començaran a partir de les 21 hores, tenen una durada d'hora i mitja, temps durant el qual els assistents podran accedir a El Calvari o gaudir de les vistes de Paterna des de l'alt de la Torre.

Finalment, per a participar en les visites, serà necessària la inscripció prèvia que podrà realitzar-se a per correu electrònic en paterna@turistinfo.net, telefònicament en el 963053124, o presencialment en l'Oficina de Turisme en horari de dilluns a dissabte de 9 a 14 hores i a les vesprades de 18 a 20:30 hores.

A més també s'ha facilitat el whatsapp 607218403 per a inscriure's, així com un formulari en el Facebook oficial de l'Oficina de Turisme de Paterna.

Pujar