elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Space Elephants seran els prgoners de les Festes Majors de Paterna

Els Space Elephants seran els prgoners de les Festes Majors de Paterna

  Els components del grup de música electrònica, Space Elephants seran els encarregats de donar el pregó d'inici de les Festes de Paterna el pròxim 16 d'agost.

  Acompanyats per la Reina de les Festes, Carolina Bertó i l’Alcalde de Paterna, els reconeguts djs eixiran a la balconada de l'Ajuntament per a festejar al costat de centenars de veïns i veïnes el començament de les esperades Festes Majors.

  Així ho ha anunciat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, qui ha destacat l'estreta vinculació dels músics amb el municipi “no solament perquè han nascut a Paterna, sinó també per la seua implicació en les Festes, en les quals han actuat durant els últims dos anys”.

  La banda, formada pel dj Edgar Navarro juntament amb Dani Gozálvez, Dani Stanislowky i Juanje Contelles, que fan les vegades d'animadors durant les sessions, porten des de 2011 convertint cadascuna de les seues actuacions en un espectacle únic amb una potent posada en escena.

  Les seues sessions barregen dupstep, electrònica, rock i indietrónica i es caracteritzen per oferir un xou irrepetible on la interacció amb el públic és peça clau.

  A més d'haver actuat en els principals festivals nacionals com l'Arenal Sound Borriana, Medusa Cullera, Los Álamos Màlaga o el Dreambeach Villaricos, destaquen per haver sigut els primers djs espanyols a actuar a Cuba.

  Pujar