13 d’agost de 2020 13/8/20

Paterna renova la col·laboració amb la Universitat de València del programa acadèmic Unisocietat

Paterna renova la col·laboració amb la Universitat de València del programa acadèmic Unisocietat - (foto 1)

  L'Ajuntament de Paterna ha renovat el conveni de col·laboració amb la Universitat de València, per a la realització, un any més, del programa "Universitat i Societat" orientat alsveïns i veïnes majors de 30 anys del municipi.

  Es tracta d'un projecte acadèmic que té com a objectiu oferir als paterners i paterneres una formació multidisciplinària i de la máxima qualitat a través de classes i conferències impartides per professors de la Universitat de València.

  L'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha explicat que, "des que s'implantara el programa en 2015, sónmoltselsveïns i veïnes que han decidit ampliar la seuaformació a través de l'estudi de diferentsmatèries".

  En aqueix sentit, el primer edil ha volgut recordar que "aquest mateix any s'ha graduat la primera promoció formada per 13 estudiants després de completar 360 hores lectives, distribuïdes en tres cursos acadèmics" i ha destacat "la gran satisfacció personal que produeix aquesta iniciativa a aquells veïns de Paterna que la cursen ja que els permet seguir aprenent i seguir ampliant els seus coneixements i el seu bagatge cultural".

  Entre l'oferta formativa que ofereix el programa Unisocietat s'inclouen assignatures troncals de Geografia, Dret, Salut, Economia, Sociologia, Literatura, Llengua, Patrimoni històric valencià, Biologia, Química o Psicologia que es completa amb conferències mensuals i viatges culturals.

  Les classes es desenvolupen a l'Escola Per a Persones Adultes (EPA), i en el Centre Social de la Canyada i pot matricular-se qualsevol veí de Paterna major de 30 anys.

  Pujar