elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna reglamenta la substitució de places de funcionariat

Paterna reglamenta la substitució de places de funcionariat

  El Reglament de Provisió de Places de Funcionariat pretén donar una resposta a les necessitats de substitució d'aquells funcionaris i funcionàries que es troben de baixa o s'hagen jubilat. La normativa preveu la substitució del personal mitjançant un procediment intern obert i transparent o l'obertura de borses públiques perquè qualsevol persona es puga presentar en cas de necessitar personal de fora de l'ajuntament.

  L'ajuntament de Paterna ha reglamentat la provisió de places de funcionariat dotant-se d'un sistema basat en el mèrit i la capacitat, buscant l'agilització del procediment i amb l'objectiu d'aconseguir una administració local eficient i eficaç, capaç d'oferir a la ciutadania un servei de qualitat. A més, el nou reglament es fonamenta en la transparència i publicitat pública per a donar les mateixes possibilitats a tots i totes les treballadores municipals.

  Des de la regidoria de Personal, el seu titular, Carles Martí, destaca la necessitat de treballar per la normalització dels interinatges com també l'obertura de borses de treball per abastir les necessitats de personal de l'ajuntament. "A este ajuntament continuem patint la farsa de l'estalvi del PP que va acomiadar nombrosos treballadors i treballadores provocant el deteriorament dels serveis que rep la ciutadania".

  El regidor de Personal ha afegit la importància de dotar a l'ajuntament de Paterna de les ferramentes necessàries en matèria de personal per a poder donar un bon servei a la ciutadania amb transparència i lliure concurrència.

   

  Pujar